SZALAI BAND - zene és minden más...

A honlap a Szalai Band zenekart és tagjait mutatja be, tájékoztatja a rajongókat a fellépések időpontjairól és helyszíneiről

A SZALAI BAND 29 éve kezdte meg működését.

 


A zenekart Azari János (dob), Menner László (ritmus gitár), Csímár Gyula (basszus gitár) és Szalai Tamás (szóló gitár és ének) alapította meg 1984-ben. Csímár Gyula és Azari János 1986-ban kivált, helyettük  Dudás Gyula, később György Gábor, majd Bogye Ferenc töltötte be a dobos posztját a zenekar több éves pályafutásában.
A Szalai-Menner-Bogye felállás 12 évig játszott hatalmas sikerrel bálokon, fesztiválokon, esküvőkön és egyéb zenés rendezvényeken. Megfordult az ország több városában, játszott Debrecenben a Nagyerdei-Szállóban, Szekszárdon, Budapesten a Körszállóban, Győrben, Tatabányán, Tatán, Esztergomban, Dorogon, hogy csak a főbb helyeket említsük. Tavaly olyan megtiszteltetés érte a zenekart,hogy meghívást kaptunk a Hetet - Hét Fesztiválra hol egy szinpadon léphettünk fel a Lord,Zanzibár,Káthágó,Deák Bill-el.Komárom-Megyéből egyedüli meghívottak voltunk. Többször kaptunk meghívást fellépésre az ország határain túl is, Szlovákiában: Párkány, Szőgyén, Libád, Sárkány, Ebed, Gyiva, Bény, Vezekény  településeken.  Arra nagyon büszke vagyok ,hogy a Szlovák MOST - HÍD pártnak mi vagyunk a Kampány Zenekara 3 éve. Idén Bényben is mi játszunk a Falu - Napon,nagyon sok a felkérés aminek eleget teszünk és nagyon örülünk.
Eddig  628 Esküvőt, legalább ennyi Városi - és  Falu-napot, Sörfesztivált, Céges rendezvényt, Bált vezényeltünk  le töretlen lendülettel és sikerrel.
1998-ban újabb változás történt a zenekarban: Bogye Ferenc kiválását követően helyét fia, ifj. Bogye Ferenc vette át, aki a dobverőkkel a mai napig is zsonglőrködik. Ezután változott a felállás is egy kicsit, Menner Laci áttért a basszusgitárra,azóta sokkal szinesebb a zenekar játéka.
A jelenlegi felállás: Szalai Tamás (szólógitár, ének, zenekarvezető), Menner László (basszusgitár, ének) és ifj. Bogye Ferenc (dob).
2011 - ben megalakult a SZALAI BAND CLUB, tagjainak száma mára már  2054 fő. Ezuton szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött és meghallgatott minket,a rengeteg esküvői felkérést és a határtalan szeretetet ami a zenekar felé árad.Továbbra is várunk mindenkit szeretettel a rendezvényeinkre.   Tisztelettel  Szalai  Tamás Zenekarvezető

 

 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 29
Heti: 193
Havi: 446
Össz.: 99 948

Látogatottság növelés
Oldal: A zenekar története
SZALAI BAND - zene és minden más... - © 2008 - 2018 - szalaiband.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »